Belépés partnereink részére

Nethill Pro Kft. | Partner a kezdetektől
21412
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21412,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

CÉGÜNK

Üdvözöljük a Nethill Pro Kft. weboldalán

Cégünk a NETHILL PRO Kft. 2009-ben alakult.
Munkatársaink vállalatirányításban, kereskedelemben és termelésben több mint 15 éves gyakorlattal rendelkeznek.
A cég alapításának fő célja, hogy a hosszú évek alatt szerzett tapasztalat és kapcsolat-rendszer által segítséget nyújtsunk különböző gyártó, forgalmazó illetve kereskedő partnereinknek.

VÁLLALATIRÁNYÍTÁS

Az együttműködésünk kiterjed sok esetben az alapanyag-beszerzésre és a gyártás-technológiára valamint a logisztikai segítségnyújtásra is.

KERESKEDELEM

Export- Import kapcsolatban vagyunk több országgal. Kapcsolat-rendszerünk által segítséget nyújtsunk különböző gyártó, forgalmazó illetve kereskedő partnereinknek.

TERMELÉS

Piackutatás alapján közösen választjuk ki azokat a termékeket, amelyeket az adott technológiával, nagy mennyiségben és kiváló minőségben lehet gyártani.

Partnereink

Belföldi

Belföldi partnereink kis és nagykereskedelmi hálózatok, disztribútorok, gyártók. Az együttműködésünk kiterjed sok esetben az alapanyag-beszerzésre és a gyártás-technológiára valamint a logisztikai segítségnyújtásra is.

Nemzetközi

Nemzetközi partnereink kereskedelmi láncok, nemzetközi kamarai képviseletek. Logisztikai koordináció, fordítás, idegennyelvű levelezések, tárgyalások lebonyolítása.

Szolgáltatásaink

Külkereskedelem

Külföldi kis és nagykereskedők, gyártók, termékek disztibúciója, logisztikai koordináció, fordítás, idegennyelvű levelezések, tárgyalások lebonyolítása

Belkereskedelem

Belföldi kis és nagykereskedők, és gyártók, termékfejlesztés, piaci bevezetés. Az együttműködésünk kiterjed sok esetben az alapanyag-beszerzésre és a gyártás-technológiára valamint a logisztikai segítségnyújtásra is.

Marketing

Segítséget nyújtunk kalakítani a megfelelő arculatot, marketing stratégiát.Csomagolás-technológia, nyomdai grafika-előkészítés. Hazai és nemzetközi kiállításokon való részvételek teljes körű lebonyolítása

Piackutatás

Cégünk koplex piackutatást végez új termékek bevezetése előtt, parntereink lehetőségéhez igazítjuk a termékek gazdaságos gyártását, szállítását.

Kapcsolat

Nethill Pro Kft.
3300 Eger, Kőlyuk u. 4.
+36 36 234 5678
+36 36 234 56 79
MEGBÍZHATÓ CÉG
2015